Valinnat Primuksessa

Valinnat

Päivitetty viimeksi: 14.8.2019

Lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa, joissa opiskelijat valitsevat pääosin itse opintonsa, voidaan valintojen syöttäminen jättää opiskelijoiden tehtäväksi Wilma-ohjelmassa. Valinnat voi kuitenkin tehdä myös Primuksessa, kun aloitetaan tekemään työjärjestysten suunnittelua. Myöhemmässä vaiheessa opiskelijat voivat valita Wilmassa esimerkiksi kurssitarjottimesta valinnaisia opintoja ja yhteisiä opintoja.

Valintojen avulla

• merkitään, mitä opiskelija aikoo opiskella
  • seurataan, ovatko aikomukset toteutuneet
  • saadaan ei-valitut opinnot pois opintosuoritusotteesta
  • seurataan ryhmien opiskelijamääriä
  • poimitaan oikeat opiskelijat oikeisiin opetusryhmiin